ՀՍՏ ԻՍՕ 15648 ԻԴՖ/179-2015 | |||||||||||||
Վերնագիր | Կարագ. Կերակրի աղի պարունակության որոշում . Պոտենցաչափական մեթոդ | ||||||||||||
Նկարագրություն | Սույն ստանդարտով սահմանվում է 0,1 %-ից (զանգվածային բաժին) ավելի աղ պարունակող բոլոր տեսակի կարագներում աղի պարունակության որոշման մեթոդը: | ||||||||||||
Ն/Փ կարգավիճակը | գործարկվում է առաջին անգամ | ||||||||||||
Ընդունված է | |||||||||||||
№ | |||||||||||||
Ընդունման թվականը | 0000-00-00 | ||||||||||||
Ընդունված է ՀՀ | "Ստանդարտների ազգային ինստիտուտ" ՓԲԸ2004 | ||||||||||||
№ | 26-Լ | ||||||||||||
ՀՀ ընդունելու ամսաթիվ | 2015-06-09 | ||||||||||||
Գործարկման թվականը | 2015-07-01 | ||||||||||||
Ն/Փ մշակողը և հասցեն | |||||||||||||
Հասցե | |||||||||||||
Ամրացված է | |||||||||||||
Հասցե | |||||||||||||
Կատեգորիա | ՀՍՏ ԻՍՕ | ||||||||||||
Դասակարգում |
67.100.20
ՍՆՆԴԱՄԹԵՐՔԻ ՏԵԽՆՈԼՈԳԻԱ Կաթ և կաթնամթերք Կարագ |
||||||||||||
Վկայակոչումներ |
"-" = Ոչ ստանդարտ հղումներ
|
||||||||||||
Պետություն |
Միացել են: գործողության մեջ: |
||||||||||||
Գրանցման ամսաթիվ | 2015-06-09 | ||||||||||||
Գրանցման № | 1221-2015 | ||||||||||||
Էջերի քանակը | 0 | ||||||||||||
Տեղեկատվության աղբյուր | Տեղեկատու №2-2015 | ||||||||||||
Հրատարակման ամսաթիվը | |||||||||||||
Բնագրի լեզուն | Հայերեն | ||||||||||||
Թարգմանված է | |||||||||||||
Հանգուցային բառեր | |||||||||||||
Փոփոխությունները ՆՓ-ի | Չի փոփոխվել: | ||||||||||||
Գինը ՀՀ դրամով (ներառյալ ԱԱՀ) | 14500 |
//ESEM AVELACREL
ՏԵՂԵԿԱՏՎԱԿԱՆ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔ (ԿԱՏԱԼՈԳՆԵՐ) |
Ստանդարտացման ազգային համակարգի փաստաթղթեր |
- ՀՍՏ - ՀՀ ստանդարտներ - ԳՕՍՏ, ԳՕՍՏ Ռ - ՀՀ ազգային ստանդարտներ - ՊՌ, ՌԴ, ՄԻ, ՊՄԳ, ՌՄԳ -ստանդարտացման կանոններ և ուղեցույցներ - ՀԴ, ՄԿ - ՀՀ դասակարգիչներ
|
Միջազգային ստանդարտներ |
- ԻՍՕ- ԻՍՕ- ՄԻջազգային ստանդարտացման կազմակերպության հրատարակումներ - ԵՆ- ՍԵՆ- Ստանդարտացման եվրոպական կոմիտեի հրատարակումներ |
Տեղեկատուներ թղթային տարբերակով (PDF ձևաչափ) և էլեկտրոնային կրիչի CD վրա
|
|
ՀՐԱՏԱՐԱԿՈՒՄՆԵՐ |
Վաճառվում է |
Ամսագիր |
Տարեկան կատալոգ |
Եռամսյակային տեղեկատու |
Տեխնիկական կանոնակարգերի և տեխնիկական այլ իրավական ակտերի տարեկան տեղեկատու |
Պատվերի հայտ |