ՍՏԱՆԴԱՐՏԱՑՄԱՆ ԲՆԱԳԱՎԱՌՆԵՐԻ ԿՈԴԵՐԸ ԵՎ ԱՆՎԱՆՈւՄՆԵՐԸ ԸՍՏ ՀՀ ՍՏԱՆԴԱՐՏՆԵՐԻ ԴԱՍԱԿԱՐԳՉԻ Ստանդարտների որոնում կատալոգում

Կատարելով կատալոգում որոնում, դուք կարող եք ստանալ տվյալներ Հայաստանի Հանրապետությունում գործող ազգային ստանդարտների (ՀՍՏ), միջազգային ստանդարտների (ԻՍՕ), եվրոպական ստանդարտների (ԵՆ), միջպետական ստանդարտների (ԳՕՍՏ), Ռուսաստանի Դաշնության ստանդարտների (ԳՕՍՏ Ռ), տեխնիկատնտեսական և սոցիալական դասակարգիչների և ՀՀ տեխնիկական պայմանների վերաբերյալ: Որոնումը կատարվում է ըստ ստանդարտի նշագրի (համարի), ըստ ստանդարտի անվանման (հանգուցային բառերի), ըստ մշակողի (արտադրողի)  և ըստ ստանդարտների դասակարգչի (ՍԴ)


Օրինակ՝ ՀՍՏ 309-2008, ՀՍՏ 309, 309

Օրինակ՝ Անվտանգություն արտակարգ իրավիճակներում, անվտանգություն

Օրինակ՝ Թամարա ՍՊԸ, Թամարա
Փնտրման արդյունք - 5750
Ն/Փ նշագիրը Ն/Փ անվանումը Ն/Փ կարգավիճակը Ն/Փ մշակողը և հասցեն Առկա լեզուները Գինը ՀՀ դրամով (ներառյալ ԱԱՀ) Ավելացնել զամբյուղում
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54520-2011 Միս. Հորթի մսի մասնատում կտորների. Տեխնիկական պայմաններ Ոչ ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում -
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54540-2011 Կաթնային պահածոներ. Խտացրած կաթ շաքարով եփած. Ընդհանուր տեխնիկական պայմաններ Ոչ ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում -
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54560-2017 Ամրանավորված ապակե մանրաթելով խողովակներ և դետալներ ռեակտոպլաստից ջրամատակարարման, ջրահեռացման, ջրաքաշման և կոյուղու համար. Տեխնիկական պայմաններ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 12800
ԳՕՍՏ Ռ 54573-2011 Սննդային հավելումներ. Մագնեզիումի ֆոսֆատներ Е343. Ընդհանուր տեխնիկական պայմաններ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 6800
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54628-2011 Մանկական սննդամթերք. Պահածոներ մսային. Խյուս վաղ հասակի երեխաների կերակրման համար. Տեխնիկական պայմաններ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 4400
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54634-2011 Սննդամթերք ֆունկցիոնալ. Վիտամին E որոշման մեթոդ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 4400
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54635-2011 Սննդամթերք ֆունկցիոնալ. Վիտամին А որոշման մեթոդ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 4000
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54637-2011 Սննդամթերք ֆունկցիոնալ. Վիտամին D3 որոշման մեթոդ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 4000
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54640-2011 Շաքար. Ընդունման կանոններ և նմուշառման մեթոդներ Ոչ ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում -
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54642-2011 Շաքար. Խոնավության և չոր նյութերի որոշման մեթոդներ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 1200
ԳՕՍՏ Ռ 54643-2011 Սպիտակ սունկ թարմ. Ընդհանուր տեխնիկական պայմաններ Ոչ ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում -
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54646-2011 Լիվերային երշիկներ. Տեխնիկական պայմաններ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 6400
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54649-2011 Կաթ պարունակող չոր պահածոներ. Տեխնիկական պայմաններ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 3600
ԳՕՍՏ Ռ 54655-2011 Բնական մեղր. Հակաբիոտիկների որոշման մեթոդ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 5200
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54661-2011 Կաթնային պահածոներ. Սերուցք չոր. Տեխնիկական պայմաններ Ոչ ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում -
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54662-2011 Պանիր և հալած պանիր. Սպիտակուցի զանգվածային բաժնի որոշում Կյելդալի մեթոդով Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 5600
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54663-2011 Վերամշակման համար պանրագործության մթերքներ. Տեխնիկական պայմաններ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 5200
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54664-2011 Կաթնային շաքար. Տեխնիկական պայմաններ Ոչ ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում -
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54665-2011 Ալբումինային պանիրներ. Տեխնիկական պայմաններ Ոչ ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում -
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54666-2011 Կաթնային պահածոներ. Խտացրած կաթ մանրէազերծված. Տեխնիկական պայմաններ Ոչ ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում -
ԳՕՍՏ Ռ 54667-2011 Կաթ և կաթի վերամշակումից ստացվող մթերքներ. Շաքարների զանգվածային մասի որոշման մեթոդներ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 9200
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54668-2011 Կաթ և կաթի վերամշկման մթերքներ. Խոնավության և չոր նյութի զանգվածային բաժնի որոշման մեթոդներ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 3200
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54669-2011 Կաթ և կաթի վերամշկման մթերքներ. Թթվայնության որոշման մեթոդներ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 3200
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54670-2011 Արյունային երշիկներ. Տեխնիկական պայմանններ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 7200
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54674-2011 Թռչնամիս, ենթամթերք և թռչնամսից կիսապատրաստվածքներ. Staphylococcus aureus հայտնաբերման և որոշման մեթոդ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 2800
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54677-2011 Պահածոներ. Սնկեր մարինացված, աղած և խաշած. Ընդհանուր տեխնիկական պայմաններ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 5600
ՀՍՏ ԳՕՍՏ Ռ 54681-2011 Պահածոներ. Մրգեր քերած և մանրացրած. Ընդհանուր տեխնիկական պայմաններ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 4000
ԳՕՍՏ Ռ 54688-2011 Թարմ արքայախնձոր. Տեխնիկական պայմաններ Ոչ ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում -
ԳՕՍՏ Ռ 54689-2011 Ավոկադոյի պտուղներ թարմ. Տեխնիկական պայմաններ Ոչ ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում -
ԳՕՍՏ Ռ 54690-2011 Աննոնի պտուղներ թարմ. Տեխնիկական պայմաններ Ակտիվ
Ռուսերեն Ծանոթացում 3600
<<  < 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 >  >>
Մեր կատալոգում նորմատիվ փաստաթղթի բացակայության դեպքում այն կարող եք փնտրել՝ http://www.gost.ru/ , http://www.vniiki.ru/ կամ http://www.iso.org/ կայքերում, իսկ ձեռք բերելու համար կարող եք դիմել Ստանդարտների ազգային ինստիտուտ ՓԲ ընկերություն:
Հասցե՝ 0051, Երևան, Կոմիտասի 49/2,
Ստանդարտների ազգային ֆոնդի վարման և
տեղեկատվական սպասարկման բաժին
Հեռ. 23-58-51, 23-58-61

ՏԵՂԵԿԱՏՎԱԿԱՆ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔ (ԿԱՏԱԼՈԳՆԵՐ)

Ստանդարտացման ազգային համակարգի փաստաթղթեր

- ՀՍՏ - ՀՀ ստանդարտներ

- ԳՕՍՏ, ԳՕՍՏ Ռ - ՀՀ ազգային ստանդարտներ

- ՊՌ, ՌԴ, ՄԻ, ՊՄԳ, ՌՄԳ -ստանդարտացման կանոններ և ուղեցույցներ

- ՀԴ, ՄԿ - ՀՀ դասակարգիչներ

 

Միջազգային ստանդարտներ

- ԻՍՕ- ԻՍՕ- ՄԻջազգային ստանդարտացման կազմակերպության հրատարակումներ

- ԵՆ- ՍԵՆ- Ստանդարտացման եվրոպական կոմիտեի հրատարակումներ



Տեղեկատուներ թղթային տարբերակով (PDF ձևաչափ) և էլեկտրոնային կրիչի CD վրա

Տարեկան հրատարակություն

Եռամսյակային տեղեկատու

 

ՀՐԱՏԱՐԱԿՈՒՄՆԵՐ

Վաճառվում է

Ամսագիր

Տարեկան կատալոգ

Եռամսյակային տեղեկատու

Տեխնիկական կանոնակարգերի և տեխնիկական այլ իրավական ակտերի տարեկան տեղեկատու

Պատվերի հայտ